Pesä Ysit G etsii uusia pelaajia

Laji on pesäpallo ja joukkueen kotipaikka on Lappeenranta. Joukkueeseen kuuluu 24 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Pesäpallon harjoittelua ja pelejä 2007 syntyneille ja sitä nuoremmille. Loistava mahdollisuus tutustua hienoon lajiin.

Harjoittelemme kesän läpi kerran viikossa. Osallistumme seuran omaan junnuturnaukseen ja pelaamme pelejä ainakin IPV:n G-ikäisten kanssa ja mahdollisesti Kouvolan ja Haminan kanssa.

Omat varusteet suotavia, mutta ei pakollisia. Tarvittavat välineet ovat räpylä, kypärä ja maila. (Mainitussa tärkeysjärjestyksessä).

Toiminta on täysin maksutonta (kuljetukset peleihin omilla kimppakyydeillä). Suosittelemme oman tapaturmavakuutuksen ottamista (n.20€/vuosi). Harrastustoiminta sisältyy useimpiin lasten vakuutuksiin.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 2 kuukautta sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.